Make up v letných horúčavách

Horúce letné dni môžu predstavovať problém pri  nosení  make-upu, pretože teplo môže spôsobiť, že make-up sa rozteká alebo vyzerá nevzhľadne. Tu je niekoľko tipov, ako si udržať make-up čo najdlhšie trvácny a bezchybný aj počas horúcich letných dní.

Počas letných dní je dôležité zabezpečiť pokožke dostatočnú hydratáciu a používať produkty s ochranou pred slnečným žiarením. Nezabudnite aj na zdravé stravovanie a pitný režim, ktorý prispieva ku krásnej koži zvnútra.

Pred použitím make-upu si očistite tvár a použite ľahký hydratačný krém, ktorý je vhodný pre váš typ pleti. Dobrá hydratácia pomôže udržať pokožku vyživenú a pripraví ju  na aplikáciu make-upu. Použite primer, ktorý zabezpečí, že vaše líčenie vydrží dlhšie a nebudete mať problémy s roztečením.

Skvelou voľbou pre make up v letnom období sú produkty značky Kryolan.  Ich profesionálna kvalita a odolnosť proti teplu, potu a vlhkosti vám umožní vytvoriť si líčenie, ktoré vydrží po celý deň a zostane vyzerať dobre a bezchybne aj v horúcich letných podmienkach.

Radi by sme vám predstavili niekoľko produktov od Kryolanu, ktoré by vám mohli byť užitočné pre letné obdobie.

TV Paint Stick make-up vo forme tužky poskytuje plné krytie a je odolný proti potu. Je ideálny pre dokonalé líčenie, ktoré vydrží aj počas teplých letných dní.

Aby vaše líčenie vydržalo po celý deň a odolalo teplu, vlhkosti a potu, môžete použiť Fixačný sprej od Kryolanu. Tento sprej použite po dokončení make-upu a pomáha udržať make-up na mieste a jeho rozmazávanie. Fixing Spray tiež hydratuje pokožku a poskytuje osviežujúci pocit, čo je v lete veľmi príjemné.

Ak máte na pokožke nedokonalosti, ako sú jazvy, pigmentové škvrny alebo akné, siahnite po  Dermacolor Camouflage System. Jedná sa o špeciálny systém krycieho make-upu, ktorý dokonale zakrytie týchto nedokonalosti. Je odolný voči vode a potu, takže môžete byť v pokoji, že váš make-up zostane na mieste aj počas letných aktivít.

Pre prirodzený a svieži vzhľad na perách a líčkach  môžete vyskúšať produkt Lip N' Cheek od Kryolanu. Tento dvojúčelový produkt slúži  ako rúž, tak aj ako lícenka. Má krémovú textúru, ktorá sa ľahko nanáša a mieša. Lip N' Cheek je ideálny pre letný make-up, pretože poskytuje dlhotrvajúci a vodeodolný vzhľad, ktorý vydrží aj v teplejšom počasí.

Pre vytvorenie výrazných a efektných líčení na letných akciách, ako sú festivaly či večierky, môžete siahnuť po produktoch UV-Dayglow od Kryolanu. Tieto špeciálne pigmenty a farby sú reaktívne na UV svetlo, čo znamená, že za normálneho osvetlenia vyzerajú ako bežné farby, ale aj v tme alebo pod UV svetlom so závažnou farbou a vytvárajú efektné fluorescenčné efekty na pokožku. To je skvelý spôsob, ako si vytvoriť jedinečný a výrazný letný vzhľad.

Aquacolor sú tiež žiadané  farby, ktoré sú veľmi populárne pre tvorbu efektov na tvári a tele. Sú vodeodolné a odolné voči potu, takže sú skvelou voľbou pre letné festivaly, letné party a karnevaly alebo iné udalosti, kde chcete vytvoriť výrazné a odolné ošetrenie.

V lete voľte svetlé odtiene očných tieňov v pastelových farbách alebo zemitých odtieňoch. Môžete vyskúšať letné farby, ako sú ružová, broskyňová, svetlozelená alebo teplá bronzová. Pri riasenkach tiež  zvoľte vodeodolnú verziu, ktorá odolá poteniu a vydrží počas celého dňa.

Kryolan ponúka aj  vysokokvalitné lesky na pery, ktoré dodajú vašim perám nielen lesk ale aj hydratáciu.

High Gloss od Kryolanu je lesk na pery  s bohatou, lesklou textúrou, ktorý  poskytuje intenzívny zrkadlový lesk a krásnu pigmentáciu. Vďaka hydratačným zložkám udržiavať pery vlhké.  High Gloss je k dispozícii v rôznych odtieňoch, od jemných neutrálnych farieb po výrazné a žiarivé tóny.

Kryolan Lip Gloss je ďalšou skvelou voľbou pre lesklé pery. Tento lesk na pery má hodvábnu textúru, ktorá sa ľahko nanáša a poskytuje príjemný pocit na perách. Je dostupný vo veľkom množstve odtieňov, vrátane prirodzených farieb a živých odtieňov, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie zodpovedá vášmu štýlu.

Kryolan Glamour Glow Lip Gloss je kolekcia leskov na pery s jemným perleťovým efektom. Tieto lesky dodávajú perám krásny lesk a žiarivý vzhľad. Majú ľahkú a nelepivú textúru.  Glamour Glow Lip Gloss je ideálny pre vytvorenie sofistikovaného a oslnivého vzhľadu na špeciálne príležitosti.

Ak preferujete lesk na pery s dlhšou výdržou, môžete zvážiť Kryolan Lip Stain. Tieto lesky na pery sú koncipované tak, aby poskytovali intenzívnu farbu s dlhotrvajúcou výdržou. Sú odolné a zostávajú na perách aj po jedle a pití.

Foto: Freepik