Vystúpte z davu. Zdôraznite doplnkami svoj osobitý štýl.

S pribúdajúcimi slnečnými dňami a zvyšujúcimi sa teplotami siahame častejšie po praktickom  módnom doplnku, ktorým  je slamený  klobúk. Slamený klobúk poslúži nielen ako funkčná ochrana hlavy pred slnkom a tváre pred nepriaznivým UV žiarením, ale zároveň je aj vhodný a veľmi módny doplnok, ktorý zdôrazní a vyzdvihne váš štýl.

close-up-portrait-attractive-stylish-blond-smiling-woman-straw-red-hat-blouse-summer-fashion-outfit-with-smile-min2

Slamený klobúk sa hodí pre rôzne príležitosti, či už je to na dovolenke, na festivaloch, pri niektorých druhoch športu a hobby / vodácke športy, rybolov/, pri práci v záhrade alebo na bežné nosenie v mestských uliciach. Jeho výhodou je, že je ľahký a priedušný, čo znamená, že sa v ňom cítime príjemne. Dôležitý je výber správneho tvaru a veľkosti klobúka, ktorý bude lichotiť vašej postave a  tvaru tváre. Pozor treba dať aj na  typ a farbu, klobúka, ktorý okorení váš celkový outfit.

V súčasnej dobe existuje mnoho spôsobov, ako si slamený klobúk personalizovať a prispôsobiť  svojmu vkusu a štýlu. Prinášame pre inšpiráciu niekoľko tipov:

Na slamený klobúk si môžete pripevniť kvety, či už  živé alebo sušené, prípadne  pierka, sušené vetvičky a vytvoriť tak romantický alebo rustikálny štýl. Použite kvety podľa svojich preferencií, alebo zvoľte tie, ktoré sú v súlade s ročným obdobím.

Stuhy sú veľmi populárnym doplnkom na ozdobenie slameného klobúka. Mohli by ste použiť saténové stuhy, alebo iné druhy materiálov. Krajka je ďalším príjemným doplnkom pre slamené klobúky. Môžete ju použiť na ozdobenie okraja klobúka alebo ju pripevniť k hlavnej časti klobúka. Perly a koráliky. Vyberte rôzne veľkosti a farby perál, vytvorte  originálne vzory a dizajny, aby ste dosiahli jedinečný a krásny vzhľad. 

Nášivky alebo tlačené vzory. Vyberte si také, ktoré sa vám páčia a ktoré vyjadrujú váš štýl. Kovové ozdoby ako napríklad spony, kovové krúžky alebo brošne môžu byť skvelým spôsobom, ako pridať metalický štýl vášmu klobúku. Môžete si vybrať kovové ozdoby v rôznych tvaroch a veľkostiach a pridať ich pomocou drôtikov alebo lepidla. Použite farby na textil: Namaľujte na klobúk obrázky, vzory alebo písmená a vytvorte si jedinečný unikátny dizajn.

Slamený klobúk môžete nosiť a kombinovať na niekoľko spôsobov:

1. Letný štýl:  Skvelý doplnok pre letné outfity, najmä pre tie súvisiace s plážou. Skombinujte ho s plážovými šatami, bikinami alebo            šortkami a tričkom pre štýlový letný look. 2. Mestský štýl: Noste ho s letným oblečením alebo v neutrálnych farbách, aby ste vytvorili chladnejší a uvoľnenejší vzhľad. 3. Festivalový štýl: Skombinujte klobúk s kratšími šortkami a košeľou alebo s pestrým letným outfitom.
4. Elegantný štýl: Kombinácia slameného klobúka a štýlových elegantných šiat bude pôsobiť nesmierne vznešeným dojmom. Klobúk môžete doplniť v rovnakej farbe ako sú vaše šaty alebo kontrastnej farby pre zaujímavý efekt.

Fantázii sa medze nekladú... Tešíme sa už teraz z vašich originálnych "slamených" doplnkov... 
 
V eshope www.koloria.sk alebo priamo v predajni Koloria na Dunajskej 15 v Bratislave nájdete všetko čo pre svoj originálny slamený klobúk potrebujete:

Slamený klobúk na dotvorenie

Umelé kvety: http://bitly.ws/Egnu

Samolepiace perličky: http://bitly.ws/Egno

Koráliky: http://bitly.ws/EgnD

Stuhy: http://bitly.ws/EgnM

Krajky: http://bitly.ws/EgnX

Nášivky: http://bitly.ws/Ego2

Brošne: http://bitly.ws/Egoa


Foto zdroj:  Mary Markevich , Freepik