Ako pripraviť nezabudnuteľnú halloween party

 

Ak sa chystáte usporiadať túto nezabudnuteľnú udalosť, máme pre vás krok za krokom sprievodcu, ako pripraviť dokonalú halloweenskú party - od dekorácií po taniere, poháre, slamky, balóny, girlandy, obrusy, lampy či hudbu. Na prípravu takejto party nikde nie je príliš skoro, tak poďme na to!

 1_17271_papierovy-tanier-halloween-monsters-7-palcovy-6-ks26352_hrnceky-halloween-monsters-9cm-6ks_small45315_papierovy-tanier-halloween-monsters-7-palcovy-6-ks

 

Vyberte tematickú dekoráciu

Halloweenská party je o strašidelných a zábavných dekoráciách. Vyberte si tému pre vašu party, či už ide o klasické strašidelné miesto, stredoveký hrad, vesmírne dobrodružstvo alebo konkrétny film- napríklad Adams Family, Dracula a ďalšie.   Následne investujte do dekorácií, ktoré k téme budú pasovať. Zahrňte do toho napríklad lebky, čarodejnícke klobúky, pavúky, maškrty v tvare kostí a iné halloweenské symboly.

 2_pavučina45642_dekoracia-kostra-klaun-na-zavesenie44025_lietajuca-striga-na-metle--100cm

 

Vyberte farby a osvetlenie

Halloweenské farby sú obvykle čierna, oranžová, červená a tmavofialová. Vyberte tieto farby pre obrusy, tanieriky, poháre, slamky a balóny. Použite tiež temné a tajomné osvetlenie, ako sú čierne sviečky, lampy so strašidelnými motívmi a LED svetlá, ktoré vytvoria unikátnu atmosféru.

 1_lampion_small6_sviecka-tekvice1_balon macka 2

 

Vytvorte strašidelný atmosféru

Množstvo sviečok a lampičiek  pridáva dokonale strašidelný dojem už pri príchode  na halloween party. Pre hostí pripravte strašidelný stôl so zvláštnymi dekoráciami, kde budú hostia môcť nájsť sladkosti a iné dobroty. Položte na stôl umelé pavúky a netopiere, aby ste dodali miestnosti strašidelný nádych.

17022_halloweenska-pavucina--cierna-20g_small

Hudba a zvukové efekty

Halloween nie je kompletný bez zvukových efektov a hudby. Vytvorte playlist s hororovou hudbou a zvukmi. Môžete dokonca umiestniť reproduktory v rôznych častiach miestnosti a prekvapovať hostí strašidelnými zvukmi z temnoty. Te je zopár tipov na vhodnú hudbu – Bad Manners – Monster Mash, David Bowie  - Scary Monsters, Katty Perry – E.T., Lara Del Ray – Ultraviolence, Michael Jacskson – Thriller a mnoho ďalších.

 

Kostýmy a make-up

Nezabudnite na kostýmy! Určite očakávajte, že vaši hostia sa objavia v strašidelných alebo zábavných kostýmoch. Môžete usporiadať aj súťaž o najlepší kostým s malými cenami pre víťazov.

 2_carodejnica  mensiababika mensiaklaun killer61215_kostym-morticia-addams-family-m

 

Halloweenské jedlo a nápoje

Pripravte halloweenské jedlá a nápoje, ako sú "mozgová polievka" (z tekvice), "krvavý punč" (s malinovým sirupom) a iné strašidelné lahôdky. Nezabudnite na vegánske a bezlepkové možnosti pre hostí s rôznymi diétami.

 

Halloweenské aktivity

Okrem tancovania a konverzácie môžete usporiadať aj rôzne halloweenské aktivity, ako sú hľadanie pokladu s úlohami, strašidelné fotenie v fotozóne, alebo dokonca "strašidelný filmový maratón" s hororovými klasikami ako napríklad – Psycho, Halloween, The Witches of Eastwick, Ghostbusters, Death Becomes Here a podobne.

 

Sladkosti a darčeky

Každý očakáva sladkosti na Halloweene, takže pripravte farebné a strašidelné vrecúška s rôznymi dobrotami pre hostí. Môžete tiež mať niekoľko strašidelných darčekov pre tých, ktorí sa obliekli do najkreatívnejších kostýmov.

 

Zabezpečte bezpečnosť hostí

Venujte pozornosť bezpečnosti vašich hostí. Uistite sa, že v miestnostiach s dekoráciami nie je príliš tmavo, aby ste predišli nehodám.

Nezabudnite sa zabaviť a stráviť čas so svojimi priateľmi, pretože to je ten hlavný dôvod, prečo sme na Halloweene! Prajeme vám strašidelnú a veselú Halloweenskú party!

4_maska zena upir mensia

Všetko potrebné pre prípravu dokonalej party kúpite na www.koloria.sk alebo v predajni Koloria na Dunajskej  15 v Bratislave.

Titulne foto : Image by <a href="https://www.freepik.com/free-photo/high-angle-halloween-food-arrangement-concept_10185624.htm#query=halloween%20taniere%20a%20pohare&position=12&from_view=search&track=ais">Freepik</a>

Foto v texte : Koloria