Halloween dekorácie

Halloween je jedným z najzábavnejších sviatkov roka, kedy môžeme pustiť našu kreativitu na uzdu a vytvoriť tajomnú, strašidelnú atmosféru v našich domovoch. Výzdoba na Halloween je kľúčovým prvkom, ktorý nám umožňuje transformovať obyčajné miesto na miesto plné zábavy a napätia.

Tekvice s vyrezávanými tvárami, umelí pavúci a strašidelné strašiaky sa stávajú súčasťou našich domovov, pričom svietiace kúzla a sviečky pridávajú tajomnú atmosféru. Siete s pavúkmi a duchovia na oknách „vystrašia“ návštevníkov, zatiaľ čo zvukové efekty ešte pridajú  na strachu.

 

Zvoľte motív dekorácie, ktorý je vám najbližší

Pri výzdobe na Halloween je len málo hraníc pre našu fantáziu. Môžeme zvoliť motívy zombíkov, upírov, duchov,  čarodejníc alebo sa inšpirovať klasickými horormi. Dôležité je, aby sme si vytvorili atmosféru, v ktorej sa budeme dobre baviť a zažijeme trochu strašidelného vzrušenia. Takže nech sa darí pri vytváraní vlastnej výzdoby na Halloween a nech tento sviatok prináša radosť a zábavu všetkým!

 

Aké dekorácie použiť na vytvorenie dokonale strašidelnej atmosféry?

Tekvice s vyrezávanými motívmi: Navrhnite unikátne tváre alebo motívy na tekviciach pre strašidelný efekt.

Umelí strašiaci a kostry: Postavte umelých strašiakov vo forme duchov, kostier alebo čarodejníc na dvor alebo terasu, aby ste vystrašili hostí.

Umelé pavúky: Vytvorte veľké alebo malé umelé pavúky s pavučinami a umiestnite ich na dvor alebo do domu.

 

Svietiace kúzla: Použite svietiace reťaze a sviečky, aby ste vytvorili strašidelnú atmosféru.

sviecka-tekvice

 

Svietiace lampióny: Umelé svietiace lampióny vo forme duchov, čarodejníckych klobúkov alebo iných motívov.

 

 

 

 

Zvukové efekty: Umiestnite umelé zvukové efekty s desivými zvukmi do pozadia.

Motívy zombie alebo upírov: Použite na dekorácie  motívy zombie alebo upírov, ako sú krv alebo rany.

 

Nezabudnite si užiť proces dekorovania na Halloween a prispôsobte si ho svojej vlastnej kreativite a osobnému štýlu. Veľa šťastia s dekorovaním!

Veľký výber originálnych dekorácií na Halloween kúpite na www.koloria.sk alebo priamo v predajni Koloria na Dunajskej 15 v Bratislave.